Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно подмяна на турбо - алфа ромео 147 JTD 115к.с.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
    При него в жижене вече! Т.е. стържи На 530-ката я смених вече и знам какво е
    Този колега е имал същото виене, но + един допълнителен звук във високите, който си е бая плашещ

http://vbox7.com/play:bcef2a31

П.П. Благодаря колеги! Малко или много ме успокоихте
    Last edited by Walker; d.m.y г., 14:38.
    --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
    sigpic

Comment

Някой хора се кефят да им свири турбината така ти си тръгнал пари да даваш.Има хора така си купуват колите и си ги карат мислейки че е нормално.
      Мен ми звучи като свирене,на твое място не бих се притеснявал ,а бих се консултирал с някой на който имам доверие.
      Неща от рода на ще ти излезе най-много ми звучат като - абе нямаш проблем ама ако искаш да ти вземем парите може да измислим нещо.
      Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Първоначално публикувано от Walker Покажи съобщение
        Този колега е имал същото виене, но + един допълнителен звук във високите, който си е бая плашещ

Ето тук вече задират перките в корпуса,но при теб го няма тва,казах ти ако си решил-рециклирай и тва е,само да не стане после след рециклажа да вие пак.
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
          Абе ти голем професор ша додеш,я ми кажи тогава защо мойта турбина вече 25 000 км. я карам така,ако беше за рециклаж отдавна да е станала на сол,още повече че повтарям за 30 път сигурно,на шефа ми Гъзи 159-ката вие турбината откакто колата стана на 15-20 000 км. а сега е на 55 000 км.,и се си е така.
          Човек неговата вие вече на умряла котка Сам каза че като я е купил въобще не е била така! Ся какво искаш да счупи оста ли?
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Човек неговата вие вече на умряла котка Сам каза че като я е купил въобще не е била така! Ся какво искаш да счупи оста ли?
            Ти чу ли я на живо,или само на клипа,аз така не признавам,но щом Митко му е казал така,да действа,все пак той няма да му каже друго..............

П.С.И на мен ми каза преди 25 000 че турбината е прегрявана,и ще се счупи скор,и така вече 2 години..........................

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ти чу ли я на живо,или само на клипа,аз така не признавам,но щом Митко му е казал така,да действа,все пак той няма да му каже друго..............

П.С.И на мен ми каза преди 25 000 че турбината е прегрявана,и ще се счупи скор,и така вече 2 години..........................
              Тя твойта си е добре, това което е при тебе 100% ще е само когато е студена, после трябва да утихва значително!
              И му препоръчвам да не ходи при Митко а в Реал Турбо, ама както реши, поне хората ти дават гаранция и пред тебе правят всичко и ти обясняват всичко от до
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Тя твойта си е добре, това което е при тебе 100% ще е само когато е студена, после трябва да утихва значително!
                И му препоръчвам да не ходи при Митко а в Реал Турбо, ама както реши, поне хората ти дават гаранция и пред тебе правят всичко и ти обясняват всичко от до
                Мисля че неговата турбина е рециклирана веднъж вече,иначе за сервизите за турбини нямам мнение,все пак лично не съм ги ползвал,иначе в сервиза ползваме Митко.

Comment

Мисля че неговата турбина е рециклирана веднъж вече,иначе за сервизите за турбини нямам мнение,все пак лично не съм ги ползвал,иначе в сервиза ползваме Митко.
                  Е то не пречи че е рециклирана, те и без това сменят всичко
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Направих клипче с телефона

http://vbox7.com/play:d572ce7004

Според мен не стърже, но си вие...
                    Колега ти друг турбо дизел имал ли си?
                    Я си свери часовника с още 2-3 други Алфи да ги чуеш как звучат и тогава прави ремонти......
                    sigpic
                    Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                    156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                    147 JTDm 140-Малката манекенка
                    GT- JTDm 150

Comment

Чухме се с колегата преди малко и му обясних, че от както имам колата турбината така си виее, което като ефект поне за мен е уникално. И в момента звука е същия без грам промяна - и преди 30 000 хиляди пак беше такъв. Да си кара и да си свирка. Това че била като умряла котка за мен са пълни глупости.
                      Audi A6 3.0 TDI
                      Infiniti FX35

Comment

Първоначално публикувано от TMAX Покажи съобщение
                        Чухме се с колегата преди малко и му обясних, че от както имам колата турбината така си виее, което като ефект поне за мен е уникално. И в момента звука е същия без грам промяна - и преди 30 000 хиляди пак беше такъв. Да си кара и да си свирка. Това че била като умряла котка за мен са пълни глупости.

Благодаря за отговора и за коректността!

Не знам как не ни е направило впечатление в началото
                        --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от TMAX Покажи съобщение

Благодаря за отговора и за коректността!

Не знам как не ни е направило впечатление в началото

А на МаСтОрА мой му пратиш специални поздрави от ФОРУМА......
                          sigpic
                          Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                          156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                          147 JTDm 140-Малката манекенка
                          GT- JTDm 150

Comment

Някой ден ще се научите да слушате,ма карай..........................

Comment

Ето тук вече задират перките в корпуса,но при теб го няма тва,казах ти ако си решил-рециклирай и тва е,само да не стане после след рециклажа да вие пак.
                              Колеги само да Ви кажа,че виенето не било от турбото.Свалих го и го закарах на майстор във Варна.Там е сменено само един сегмент (мисля,че беше)и това е .После ми се стори,че е от вакум помпата смених я и пак без ефект.Така я карам вече 8000 км. и незнам какво да правя.
                              Alfa Romeo 159 TI, 2.4 JtdM Q4
                              ex Alfa Romeo 156 1.9 jtd 16v m-jet. 2005 FL

YAMAHA YZF R1 150 hp. 2003

Comment

Първоначално публикувано от ziko Покажи съобщение
                                Колеги само да Ви кажа,че виенето не било от турбото.Свалих го и го закарах на майстор във Варна.Там е сменено само един сегмент (мисля,че беше)и това е .После ми се стори,че е от вакум помпата смених я и пак без ефект.Така я карам вече 8000 км. и незнам какво да правя.
                                Ами закарай я на сервиз,така като го слушам,ми звучи на пропуск в изпускателния колектор

Comment

Working...
                                X